Klikk her for undermeny

Tommys Hage & Anlegg

Selve kjernen i Rivièra Maisons visjon er å skape et vakkert interiør som vil ramme inn alle de fantastiske familiære øyeblikkene som oppstår gjennom tiden. Personene bak Rivièra Maison i Bergen og Sandvika arbeider også etter de samme kjerneverdiene som drivere av Tommys Hage og Anlegg AS.

Som en av Vestlandets største anleggsgartnerbedrifter består vår arbeidshverdag av å sette tydelig preg på uterommet i Bergen og omegn. Tommys Hage og Anlegg AS har gjennom 15 år i bransjen ervervet seg bred faglige kompetanse og kan vise til en rekke vellykkede prosjekter. Sentralt i måten vi arbeider på står kreativitet og nytenkning. Vi jobber tett med kunden for å sikre et brukervennlig uterom tilpasset ulike behov og livsstiler, selvfølgelig innefor de økonomiske rammer som er satt for prosjektet.

Teamet i Tommys Hage og Anlegg AS består av 30 ressurspersoner, alle med ulik bakgrunn og kompetanse felt. Tommys-teamet streber etter å være en foregangsbedrift, en bedrift som setter standarden for neste generasjons uterom. Gjennom innovasjon og nytenkning skal vi være en markedsleder innen vårt fagfelt. Kunden skal være trygg på vår kompetanse og vår gjennomføringsevne.

Besøk oss på tommyshage.no

Mail: info@tommyshage.no
Tlf: 55 98 98 14