Siste besøkte

Stoler

Gå tilbake

Cape Breton chair pellini Tan

Cape breton stolene er behagelige stoler, med høy rygg. De tar liten plass, men mister ikke komforten sin av den grunn!På ryggen har den en praktisk knagg hvor man kan henge fra seg vesken, eller kanskje bordkort til selskapet ditt? I Cape breton serien finner man stoler i både lin og pellini i tillegg til benker i to forskjellige størrelser.

New Jersey Pellini er også den eldste av Rivièra Maisons stoffkolleksjon. Dette materialet er laget av lær, bomull, polyester og akryl. Kombinasjonen av disse materialene gjør at Pellini er det mest slitesterke materialet vi har på våre møbler. Pellini finnes i White, Tan, Taupe, og Anthra.

Stoffet har blitt testet i Martindale testen, som er en internasjonal test for å teste motstandsdyktigheten til stoffet. Pellini har fått 40 000 Martindale, noe som betyr at fargefastheten er veldig resistent mot dagslys, kunstige lys, og er motstandsdyktig mot direkte sollys.

Rivièra Maison anbefaler å impregnere stoffet før det tas i bruk. Dette er grunnet ekstra beskyttelse, og lengre holdbarhet

Dimensjoner i cm: (Lengde/Dybde/Høyde)

45x49x97

Varen er ikke på lager men kan bestilles! (Beregn ekstra leveringtid. Kontakt betjening for nærmere informasjon.)

NOK 3 230,-

Legg til i ønskeliste

Del dette produktet med venner og bekjente: